Der faktureres 1.200,- kr. pr. time, jeg arbejder. De fleste ydelser er moms-friholdt og du betaler ikke for transporttid eller kørte km.

Samtaleterapi. Jeg er kognitivt og narrativt inspireret. Du er altid velkommen til at kontakte mig og høre, om din problemstilling er noget, jeg tænker, jeg kan hjælpe med. Hvis ikke, vil jeg forsøge at hjælpe dig videre til nogen af dem, som jeg samarbejder med, herunder Pernille Lundgaard, som har efteruddannet sig i kognitiv terapi og har omfattende viden om angstbehandling.

Rådgivning. Er dit barn kommet i klemme i skolen eller er I kørt fast i negative mønstre derhjemme? Hvis du har brug for vejledning i forhold til at forstå dit barns udfordringer eller vilkår, så ring og lad og tage en snak om, om det er noget, jeg kan være behjælpelig med.

Undersøgelse og testning. Har du brug for at få mere viden om dit barn, for at opnå bedre forståelse og dermed for bedre at kunne hjælpe? Jeg tilbyder psykologisk undersøgelse og kognitiv testning efter en konkret vurdering af, om det er det, der skal til. Du kan ikke købe en undersøgelse, hvis jeg vurderer, at det er unødvendig. Børn skal kun udsættes for testning, når det er nødvendigt.